Țelină cu fasole albă cremoasă
Țelina cu fasole albă cremoasă este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 258 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fasolea cannellini, până la 8 tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de paste cu ton, țelină, fasole albă și măsline, Fasole Albă Cremoasă, și Farro cremos cu fasole albă și Kale.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la foarte moale, dar nu maro, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasolea și 1/4 cană de lichid rezervat din cutie și condimentați bine cu sare și piper. Ridicați focul la mediu-înalt și continuați să gătiți până când fasolea începe să se descompună, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor și se transferă amestecul într-un robot de bucătărie și piure, stropind în lichid mai rezervat, dacă este necesar, până când este consistența humusului gros. Gustați și reglați condimentele.
Transferați într-un pahar larg și înalt și stropiți cu ulei suplimentar de busuioc înainte de servire.
Pentru a servi, stați tulpinile de țelină în poziție verticală în baie. (Alegeți un recipient suficient de mic, cu laturi înalte, pentru a permite țelinei să stea în poziție verticală).