Șurubelniță Pumn

Șurubelniță Pumn
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați șurubelnița. Această rețetă servește 10 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 300 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în jurul valorii de 10 minute. Un amestec de concentrat de suc de portocale, garnitură: lămâie, băutură de lămâie-lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șurubelniță Pui, Șurubelniță De Porumb Bomboane, și Șurubelniță Înghețată Poptails pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 2 ingrediente într-un ulcior mare. Adăugați încet băuturi răcoritoare și sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Apă SpumantăApă Spumantă
2
Serviți imediat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista