Șuncă și varză festonată

Șuncă și varză festonată
Șunca și varza festonată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati sunca, orezul si ceapa in unt pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă laptele, supa, hreanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați varză; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 35-45 de minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista