Șunca și varza festonată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati sunca, orezul si ceapa in unt pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda. Se amestecă laptele, supa, hreanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)