Șuncă și pâine cu două linguri de brânză
Nevoie de un curs principal fără gluten? Pâinea cu șuncă și două linguri de brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 260 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză De Porumb Lingură Pâine, Pâine cu lingură de castan cu brânză Fontina, și Pâine Lingură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați laptele, zahărul, cimbrul uscat și piperul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Când amestecul începe să fiarbă, adăugați treptat făină de porumb într-un flux lent și constant, amestecând bine cu un bici. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa si se omogenizeaza, amestecand constant.
Transferați amestecul de făină de porumb într-un castron mare.
Adăugați gălbenușurile, amestecând cu un bici.
Lăsați amestecul să stea 10 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; sotati 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Se adaugă la amestecul de făină de porumb. Recoat tigaie cu spray de gătit.
Adăugați șuncă; sot 5 minute sau până când șunca începe să se rumenească.
Se adaugă la amestecul de făină de porumb. Se amestecă brânzeturile în amestecul de făină de porumb.
Bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Amestecați ușor o treime din amestecul de albus de ou în amestecul de făină de porumb; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți amestecul de făină de porumb într-un suflu de 1 1/2 litru sau un vas de copt adânc acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se umflă, se rumenesc și se așează doar în centru.