șuncă și piersici la grătar
Ham 'n' Peaches la gratar este o reteta fara gluten si fara lactate, cu 4 portii. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 340 de calorii, 25 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sos worcestershire, ketchup, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich-uri cu șuncă la grătar, șuncă cu portocale la grătar și Sandviș cu șuncă la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire, uleiul și piperul; ungeți o parte din amestec peste felii de șuncă.
Așezați fiecare felie pe un 12-in uns. pătrat de folie rezistentă. Deasupra cu piersici; stropiți cu amestecul de ketchup rămas.
Îndoiți folia peste șuncă și piersici și sigilați bine. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau pana se incalzeste.