Șuncă și ouă gratinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 399 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 882 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de spanac cu ouă fierte tari, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți ouăle în apă, aduceți la fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea timp de 7 minute înainte de a le transfera în apă rece, curățați-le și tăiați-le când sunt suficient de reci pentru a le manipula.Între timp, topiți untul într-o tigaie mică de sos la foc mediu și lăsați-l să se spumeze până începe să devină un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Presărați făina și lăsați să gătească în timp ce bateți până când începe să devină un maro auriu deschis, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați laptele și fierbeți în timp ce bateți până se îngroașă, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă parmezanul, muștarul, sucul de lămâie și pătrunjelul, se condimentează cu sare, piper și cayenne după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Așezați șunca într-un vas de copt uns, acoperiți cu ouăle feliate urmate de sos, amestecul de pesmet, parmezan și unt și presărați opțional niște boia de ardei sau cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când toppingul devine maro auriu deschis și părțile laterale clocotesc, aproximativ 8-12 minute.