Șuncă și brânză Ziti
Rețeta de șuncă și brânză Ziti ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 3071 calorii, 143g de proteine, și 167g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, lapte, șuncă de delicatese și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mic. Gatiti usturoiul in unt 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă făina și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bulbuc. Se amestecă treptat laptele.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă muștarul și brânza Colby. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste branza.
Se amestecă pastele și șunca în sos de brânză.
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până la bule.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto