Rețeta de șuncă și brânză Ziti ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 3071 calorii, 143g de proteine, și 167g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, lapte, șuncă de delicatese și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mic. Gatiti usturoiul in unt 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă făina și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bulbuc. Se amestecă treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă muștarul și brânza Colby. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Muștar
4
Se amestecă pastele și șunca în sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Paste
șuncă
5
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri.
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
7
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până la bule.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.