Șuncă ușoară și caserolă Elvețiană

Șuncă ușoară și caserolă Elvețiană
Șunca ușoară și caserola Elvețiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți apă, șuncă, tăiței de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Combinați crema de supă de ciuperci, vin alb și apă într-un castron mare. Se amestecă tăiței de ou fierți, șuncă și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Vin AlbVin Alb
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați amestecul de umplutură uscat peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
7
Coaceți neacoperit până când caserola clocotește și se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista