Șuncă ușoară și caserolă Elvețiană
Șunca ușoară și caserola Elvețiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți apă, șuncă, tăiței de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Combinați crema de supă de ciuperci, vin alb și apă într-un castron mare. Se amestecă tăiței de ou fierți, șuncă și brânză elvețiană.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Presărați amestecul de umplutură uscat peste vas.
Coaceți neacoperit până când caserola clocotește și se rumeneste, aproximativ 30 de minute.