Șuncă Simplă La Cuptor
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Șunca simplă la cuptor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 26 și costă 1,83 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr brun, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele Simple Coapte, Cod Simplu Copt (Sau Eglefin), și Pește Simplu La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un cuptor olandez mare sau oală. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra șuncii; acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Scurgeți; clătiți bine cu apă caldă.
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; stud cu cuișoare.
Așezați șunca, cu pielea în jos, pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Așezați raftul în tigaie; se toarnă 1 cană suc de mere peste șuncă. Acoperiți șunca ușor cu folie.
Coaceți la 325 timp de 2 1/2 ore, ungând ocazional cu restul de 1 cană de suc de mere.
Scoateți șunca din cuptor (nu opriți cuptorul); descoperiți șunca.
Combinați zahărul și muștarul; periați peste șuncă.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 30 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Așezați șunca pe o tăietură; acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Tăiați o porție mică de șuncă în bucăți de mușcătură.
Serviți bucățile de șuncă cu o furculiță sau ca mâncare pentru degete cu garnituri.