Șuncă prăjită cu glazură dulce de muștar

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șuncă prăjită cu glazură dulce de muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 601 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de ananas, usturoi, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar, și Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați suprafața șuncii cu o adâncime de aproximativ 1 inch pe diagonală de la stânga la dreapta, distanțând fiecare felie de aproximativ 1 1/2 inchi. Apoi du-te înapoi și felie diagonală de la dreapta la stânga spațierea fiecare felie aproximativ 1 1/2 inch afară pentru a forma un model de diamant. Puneți un cuișor întreg în centrul fiecărui diamant.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți șunca într-o tigaie prevăzută cu un suport.
Adăugați bulionul de legume pe fundul tăvii de prăjire.
Coaceți în cuptor timp de 1 1/2 ore.
În timp ce șunca se gătește, combinați toate ingredientele glazurii într-o oală și reduceți la jumătate la foc mediu-mic.
După 1 1/2 ore scoateți șunca din cuptor și ungeți generos cu glazura dulce de muștar. Întoarceți șunca la cuptor și coaceți încă 30 de minute, lipind cu glazura rămasă la fiecare 10 minute.
După ce șunca a gătit timp de 2 ore și a devenit maro auriu și caramelizată, scoateți-o din cuptor, pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere și servire.