Șuncă la cuptor cu muștar și maghiran

Șuncă la cuptor cu muștar și maghiran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca coaptă cu muștar și maghiran. O porție conține 1413 calorii, 113g de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.75 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați muștar Dijon din cereale integrale, zahăr brun auriu, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Porumb Maghiran La Grătar, și Morcovi glazurați cu maghiran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mediu. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tapetați tigaia mare de prăjire cu strat dublu de folie. Tăiați orice coajă dură și grăsime din partea superioară a șuncii, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în model de diamant 1-inch-wide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați șunca în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă Madeira și 1 cană de suc de portocale în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți șunca până se încălzește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți tigaia din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Întindeți amestecul de muștar Generos deasupra și părțile laterale ale șuncii. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când stratul de muștar este maro auriu, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați șunca în platou. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă sucurile de tigaie în cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
11
Adăugați maghiran și aduceți la fierbere. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Feliați șunca în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
SosSos
șuncășuncă
12
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista