Șuncă irlandeză și varză cu sos de muștar

Șuncă irlandeză și varză cu sos de muștar
Șuncă irlandeză și varză cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 625 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez, Sos Tradițional Irlandez De Slănină, Varză Și Pătrunjel, și Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu 8 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore, îndepărtând spuma din lichid, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți slănina din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți 1 1/4 căni de lichid de gătit din tigaie; rezervați lichid de gătit pentru sos de muștar. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cartofi roșii, morcovi și varză în tigaie; acoperiți cu restul de 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
LegumeLegume
VarzăVarză
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați fiecare sfert de varză pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
6
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă vinul și muștarul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
8
Adăugați rezervat 1 1/4 cani bacon gătit lichid și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti 20 de minute sau pana se reduce la 2 cani, amestecand frecvent. Se amestecă piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
LapteLapte
SareSare
9
Tăiați slănina în 8 felii; se servește cu sos și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista