Șuncă glazurată cu sos de muștar de ananas

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Șunca glazurată cu sos de muștar de ananas ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1061 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,64 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, șuncă parțial cu coadă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ananas-muștar-șuncă glazurată, Ananas-muștar-șuncă glazurată, și Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. ulei o tigaie mare de prăjire.
Dacă șunca vine învelită în plastic, clătiți șunca și uscați-o.
Tăiați și aruncați orice piele groasă cu un cuțit ascuțit, lăsând o bandă de 1 inch în jurul capătului tijei, apoi tăiați tot, cu excepția unui strat de grăsime de 1/8 inch, acolo unde este posibil. Puneți șunca, tăiată cu fața în jos, în tigaie.
Se toarnă 3/4 cană suc de Ananas în jurul șuncii și se acoperă bine tigaia cu folie, apoi se coace 1 oră.
În timp ce șunca se coace, combinați zahărul și restul de 2 1/4 căni de suc de ananas într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când se reduce la 3/4 cană, 12 până la 15 minute.
Transferați siropul de ananas într-un castron și răciți 5 minute.
Bateți muștarul, sarea și piperul, apoi turnați 1/2 cană într-un castron mic și amestecați cimbru. Rezervați amestecul de muștar rămas pentru servire.
Aruncați folia din tigaie și periați șunca cu amestec de muștar de cimbru, apoi coaceți, ungand ocazional cu sucuri de tigaie, până când termometrul introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 145 până la 150 F, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Dacă sucurile de tigaie se evaporă în timpul coacerii, adăugați 1/2 cană de apă.
Transferați șunca într-un platou, aruncând sucurile de tigaie și lăsați să stea, neacoperit, cu 15 până la 30 de minute înainte de feliere.
Serviți șuncă cu amestec de muștar rezervat pe lateral.
* Amestecul de muștar de ananas, fără cimbru, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Sunca poate fi tăiată de piele și grăsime cu 8 ore înainte și răcită, suprafața acoperită cu folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.