Șuncă glazurată cu sos de mure
Șuncă glazurată cu sos de mure este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cidru de mere, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheesecake De Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, Placinta Cu Mure Glazurate, și Șuncă Glazurată Cu Rom De Mure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti șuncă, combinați 2 linguri de muștar, zahăr, 2/3 cană de gem și piper într-un castron mic; întindeți jumătate din amestecul de gem peste șuncă.
Așezați șunca pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; introduceți un termometru în cea mai groasă porție de șuncă.
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 160, ungându-se ocazional cu amestecul de gem rămas.
Pentru a pregăti sosul, combinați cidrul și vinul într-o cratiță mică la foc mediu; se aduce la fierbere. Se amestecă 1 cană de gem și 1 lingură de muștar. Reduceți căldura la minim și gătiți până se dizolvă gemul, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul.