Șuncă glazurată cu sos de cireșe

Șuncă glazurată cu sos de cireșe
Șunca glazurată cu sos de cireșe durează aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,73 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 445 calorii, 48G de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, zahăr brun, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Cherry Dijon-Șuncă Glazurată, Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port, și Șuncă Glazurată Cu Cireșe Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și muștarul. Se amestecă sucul de cireșe până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți din cuptor;păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Pentru sosul de cireșe, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă sucul de mere și oțetul până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă cireșele și colorantul alimentar, dacă se dorește; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se servește cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista