Șuncă Glazurată Cu Muștar De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă glazurată cu muștar de mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 43G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 4,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare, șuncă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Șuncă Glazurată Cu Muștar, Șuncă Glazurată Cu Muștar De Miere, și Șuncă glazurată cu muștar și melasă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați jeleu, muștar, suc de lămâie și nucșoară; aduceți la fierbere, amestecând constant.
Se ia de pe foc; pune deoparte. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc; introduceți un cuișor în fiecare diamant.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit, la 325 de euro timp de 20 de minute pe kilogram sau până când un termometru pentru carne citește 140 de euro. În ultimele 30 de minute de coacere, periați cu glazură de două ori.
Garnisiți cu inele de mere, dacă doriți.