Șuncă Glazurată Cu Miere
Miere glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 1171 calorii, 66g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șuncă gata de mâncare, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny, și Șuncă Glazurată Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scor șuncă, și stud cu cuișoare întregi.
Așezați șunca în tigaie căptușită cu folie.
În jumătatea superioară a unui cazan dublu, încălziți siropul de porumb, mierea și untul. Păstrați glazura caldă în timp ce coaceți șunca.
Ungeți glazura peste șuncă și coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit. Ungeți șunca la fiecare 10 până la 15 minute cu glazura de miere. În ultimele 4 până la 5 minute de coacere, porniți broiler pentru a carameliza glazura.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.