Șuncă glazurată cu coriandru și fenicul

Șuncă glazurată cu coriandru și fenicul
Șuncă glazurată cu coriandru și fenicul este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 979 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână șuncă, boabe de piper, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați File de somon condimentat cu fenicul și coriandru, Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer, și Poussins de coriandru-piper la grătar cu praz și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați șunca, tăiată în jos, pe un suport așezat într-o tigaie. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute. Între timp, folosind o tigaie grea, zdrobiți feniculul, coriandrul și boabele de piper. Într-un castron mic, combinați-le cu conservele pentru a forma o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
ConservăConservă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Ungeți 1/4 cană de glazură peste șuncă și coaceți, neacoperite, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți încă 1/4 cană de glazură peste șuncă și coaceți până când șunca este încălzită, 15 până la 20 de minute. Feliați subțire și serviți cu restul de 1/2 cană de glazură. Sfat pentru machiaj: pregătiți glazura de caise, acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista