Șuncă glazurată cu coriandru și fenicul
Șuncă glazurată cu coriandru și fenicul este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 979 calorii, 86G de proteine, și 67g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână șuncă, boabe de piper, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați File de somon condimentat cu fenicul și coriandru, Crustacee prăjite cu coriandru, fenicul și lămâie Meyer, și Poussins de coriandru-piper la grătar cu praz și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați șunca, tăiată în jos, pe un suport așezat într-o tigaie. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute. Între timp, folosind o tigaie grea, zdrobiți feniculul, coriandrul și boabele de piper. Într-un castron mic, combinați-le cu conservele pentru a forma o glazură.
Ungeți 1/4 cană de glazură peste șuncă și coaceți, neacoperite, timp de 20 de minute.
Ungeți încă 1/4 cană de glazură peste șuncă și coaceți până când șunca este încălzită, 15 până la 20 de minute. Feliați subțire și serviți cu restul de 1/2 cană de glazură. Sfat pentru machiaj: pregătiți glazura de caise, acoperiți și refrigerați până la 2 zile.