Șuncă glazurată cu cartofi dulci

Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă glazurate cu cartofi dulci ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru 3,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, muștar dijon, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Șuncă glazurată cu caise cu cartofi și Rețetă de sparanghel, Șuncă glazurată dulce și picantă, și Șuncă glazurată dulce și picantă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde, combinați gemul și muștarul. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 15-30 de secunde sau până când gemul se topește; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați friptura de șuncă într-o tigaie rezistentă la cuptor. Aranjați cartofii dulci și piersicile în jurul șuncii.
Stropiți cu 1 lingură de sirop. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 5 minute. Întoarceți șunca, piersicile și cartofii.
Ungeți șunca cu amestec de gem; stropiți piersicile și cartofii cu siropul rămas. Se fierbe cu 5 minute mai mult sau până se încălzește.