Șuncă Diavolească

Șuncă Diavolească
Diabolic sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 63 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, muștar, un strop de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat frișcă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Adăugați șuncă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Se amestecă amestecul într-o matriță cu ulei de 3 1/2 cană. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore. Desfaceți pe un platou de servire.
5
Se servește rece cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista