Șuncă de caise și ghimbir
Șunca de caise și ghimbir necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Dacă aveți boabe de piper, fructe de pădure, cuișoare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 3%. Acest scor este improvizabil. Șuncă La Cuptor Cu Caise, Șuncă De Vacanță Cu Caise, și Rulouri De Șuncă De Caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Dacă șunca dvs. are nevoie de înmuiere, faceți acest lucru cu o zi înainte de gătit. Puneți-l într-o tigaie mare (o tigaie de conservare este excelentă pentru asta). Acoperiți șunca cu apă rece și lăsați să se înmoaie în frigider timp de 24 de ore, schimbând apa de două ori.
Se toarnă apa de înmuiere și se clătește tigaia. Întoarceți șunca în tigaie și adăugați berea de ghimbir, frunzele de dafin, ienibaharul, boabele de piper și 6 cuișoare. Completați lichidul cu suficientă apă pentru a acoperi șunca. Dacă osul iese din lichid, nu vă faceți griji, rotiți șunca la jumătatea gătitului. Puneți la foc mediu și aduceți la foc mic, apoi acoperiți cu un capac sau o bucată de folie. Lăsați să gătească timp de 2 ore, completând cu apă în timp ce gătește.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, aruncați lichidul de gătit și uscați șunca. Folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a îndepărta coaja de șuncă, lăsând un strat de grăsime atașat de carne. Scor de grăsime într-un model de diamant și stud peste tot cu cuișoare rămase.
Puneți șunca într-o formă de prăjire.
Se amestecă ghimbirul și gemul și se unge amestecul peste șuncă. Prăjiți timp de 1 oră până devine auriu și strălucitor.
Se servește cald sau rece.