Șuncă de caise și ghimbir

Șuncă de caise și ghimbir
Șunca de caise și ghimbir necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Dacă aveți boabe de piper, fructe de pădure, cuișoare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 3%. Acest scor este improvizabil. Șuncă La Cuptor Cu Caise, Șuncă De Vacanță Cu Caise, și Rulouri De Șuncă De Caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Dacă șunca dvs. are nevoie de înmuiere, faceți acest lucru cu o zi înainte de gătit. Puneți-l într-o tigaie mare (o tigaie de conservare este excelentă pentru asta). Acoperiți șunca cu apă rece și lăsați să se înmoaie în frigider timp de 24 de ore, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se toarnă apa de înmuiere și se clătește tigaia. Întoarceți șunca în tigaie și adăugați berea de ghimbir, frunzele de dafin, ienibaharul, boabele de piper și 6 cuișoare. Completați lichidul cu suficientă apă pentru a acoperi șunca. Dacă osul iese din lichid, nu vă faceți griji, rotiți șunca la jumătatea gătitului. Puneți la foc mediu și aduceți la foc mic, apoi acoperiți cu un capac sau o bucată de folie. Lăsați să gătească timp de 2 ore, completând cu apă în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, aruncați lichidul de gătit și uscați șunca. Folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a îndepărta coaja de șuncă, lăsând un strat de grăsime atașat de carne. Scor de grăsime într-un model de diamant și stud peste tot cu cuișoare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Puneți șunca într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se amestecă ghimbirul și gemul și se unge amestecul peste șuncă. Prăjiți timp de 1 oră până devine auriu și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
GemGem
7
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista