Șuncă de caise și ghimbir

Șuncă de caise și ghimbir
Șunca de caise și ghimbir necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $2.74 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Dacă aveți boabe de piper, fructe de pădure, cuișoare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 3%. Acest scor este improvizabil. Șuncă La Cuptor Cu Caise, Șuncă De Vacanță Cu Caise, și Rulouri De Șuncă De Caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Dacă șunca dvs. are nevoie de înmuiere, faceți acest lucru cu o zi înainte de gătit. Puneți-l într-o tigaie mare (o tigaie de conservare este excelentă pentru asta). Acoperiți șunca cu apă rece și lăsați să se înmoaie în frigider timp de 24 de ore, schimbând apa de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă apa de înmuiere și se clătește tigaia. Întoarceți șunca în tigaie și adăugați berea de ghimbir, frunzele de dafin, ienibaharul, boabele de piper și 6 cuișoare. Completați lichidul cu suficientă apă pentru a acoperi șunca. Dacă osul iese din lichid, nu vă faceți griji, rotiți șunca la jumătatea gătitului. Puneți la foc mediu și aduceți la foc mic, apoi acoperiți cu un capac sau o bucată de folie. Lăsați să gătească timp de 2 ore, completând cu apă în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Când șunca este suficient de rece pentru a fi manipulată, aruncați lichidul de gătit și uscați șunca. Folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a îndepărta coaja de șuncă, lăsând un strat de grăsime atașat de carne. Scor de grăsime într-un model de diamant și stud peste tot cu cuișoare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Puneți șunca într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se amestecă ghimbirul și gemul și se unge amestecul peste șuncă. Prăjiți timp de 1 oră până devine auriu și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
GemGem
7
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista