Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic
Șunca cu aragaz lent și supa de orez sălbatic este un fără gluten supă. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 165 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cremă de supă de țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic, Supă De Orez Sălbatic De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă de pui cu aragaz lent și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția jumătății și jumătății, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Se amestecă jumătate și jumătate. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când este fierbinte.