Șuncă cu ananas
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Șuncă cu ananas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 709 calorii, 59G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 382 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, inele de Ananas în sirop greu, cireșe maraschino și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie. Scorați coaja șuncii cu un model de diamant. Apăsați un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Scurgeți sucul din inelele de ananas într-un bol mediu și amestecați zahărul brun și sifonul de lămâie-lime. Înveliți șunca cu acest amestec. Aranjați inelele de ananas peste exteriorul șuncii.
Așezați o cireșă maraschino în centrul fiecărui inel de ananas și fixați-o cu o scobitoare.
Coaceți neacoperit timp de 4 până la 5 ore, bătând frecvent cu sucurile, până când temperatura internă a șuncii este de 160 grade F (72 grade C). Asigurați-vă că termometrul pentru carne nu atinge osul.
Îndepărtați scobitorii înainte de servire.