Șuncă Complet Festivă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă complet festivă. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 641 calorii, 68G de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, ceapă, jeleu de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este extraordinar. Încercați Mac și brânză complet încărcate, Guacamol Complet Încărcat, și Bare Complet Încărcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șunca într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și apoi se scurge imediat și se clătește într-o strecurătoare, pentru a elimina orice exces de sare. Alternativ, lăsați șunca înmuiată în apă rece peste noapte.
Clătiți cratița și puneți șunca înapoi și adăugați toate ingredientele rămase. Dacă sucurile de fructe nu acoperă șunca, adăugați puțină apă; depinde într-adevăr de cât de bine se potrivește șunca în cratiță.
Aduceți tigaia la fierbere și apoi gătiți la foc mic timp de aproximativ 3 1/2 până la 4 ore. Acoperiți parțial șunca cu un capac dacă lichidul fierbe prea mult și partea superioară a șuncii se usucă.
Odată ce șunca este gătită, scoateți-o din sucul fierbinte și acum sărat și așezați-o pe o scândură. Dacă doriți, puteți găti de fapt atât de mult înainte de termen și apoi lăsați-l să se răcească complet înainte de a-l glazura și prăji. Dacă acesta este cazul, atunci gătiți-l cu aproximativ 1/2 oră mai puțin și apoi lăsați-l să se răcească în lichidul de gătit.
În ziua gătitului, Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Când șunca este suficient de rece pentru a atinge, tăiați și curățați coaja de pe șunca gătită, asigurându-vă că lăsați un strat subțire de grăsime albă pe șuncă. Scor de grăsime într-un model de diamant cu un cuțit ascuțit, și stud punctele de fiecare diamant cu un cățel.
Încălziți ingredientele rămase de glazură împreună într-o cratiță până când jeleul sau sosul se topește în miere, muștar și scorțișoară pentru a face o glazură netedă, dar siropoasă; trebuie să fie suficient de gros pentru a nu fugi complet de șuncă în timp ce gătește la cuptor.
Așezați șunca pe o bucată de folie într-un cositor de prăjire, ceea ce vă va oferi un timp mai ușor de spălat mai târziu, deoarece glazura zaharoasă va arde pe măsură ce bucățile din ea se scurg inevitabil pe șuncă.
Se toarnă glazura peste șunca cu cuișoare, astfel încât toată grăsimea marcată să fie acoperită. Gatiti sunca timp de 15 minute sau pana cand grasimea este colorata si lustruita de glazura zaharoasa.
Dacă șunca este complet rece înainte de geam, atunci gătiți timp de 40 de minute la 350 de grade F și creșteți căldura la 425 de grade F pentru încă 15 minute. Aceste temporizări se bazează pe faptul că șunca este rece la temperatura camerei, nu la frigider.