Șuncă Complet Festivă

Șuncă Complet Festivă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă complet festivă. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 641 calorii, 68G de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, ceapă, jeleu de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este extraordinar. Încercați Mac și brânză complet încărcate, Guacamol Complet Încărcat, și Bare Complet Încărcate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți șunca într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și apoi se scurge imediat și se clătește într-o strecurătoare, pentru a elimina orice exces de sare. Alternativ, lăsați șunca înmuiată în apă rece peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Clătiți cratița și puneți șunca înapoi și adăugați toate ingredientele rămase. Dacă sucurile de fructe nu acoperă șunca, adăugați puțină apă; depinde într-adevăr de cât de bine se potrivește șunca în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Aduceți tigaia la fierbere și apoi gătiți la foc mic timp de aproximativ 3 1/2 până la 4 ore. Acoperiți parțial șunca cu un capac dacă lichidul fierbe prea mult și partea superioară a șuncii se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Odată ce șunca este gătită, scoateți-o din sucul fierbinte și acum sărat și așezați-o pe o scândură. Dacă doriți, puteți găti de fapt atât de mult înainte de termen și apoi lăsați-l să se răcească complet înainte de a-l glazura și prăji. Dacă acesta este cazul, atunci gătiți-l cu aproximativ 1/2 oră mai puțin și apoi lăsați-l să se răcească în lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
În ziua gătitului, Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Când șunca este suficient de rece pentru a atinge, tăiați și curățați coaja de pe șunca gătită, asigurându-vă că lăsați un strat subțire de grăsime albă pe șuncă. Scor de grăsime într-un model de diamant cu un cuțit ascuțit, și stud punctele de fiecare diamant cu un cățel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Încălziți ingredientele rămase de glazură împreună într-o cratiță până când jeleul sau sosul se topește în miere, muștar și scorțișoară pentru a face o glazură netedă, dar siropoasă; trebuie să fie suficient de gros pentru a nu fugi complet de șuncă în timp ce gătește la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați șunca pe o bucată de folie într-un cositor de prăjire, ceea ce vă va oferi un timp mai ușor de spălat mai târziu, deoarece glazura zaharoasă va arde pe măsură ce bucățile din ea se scurg inevitabil pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Se toarnă glazura peste șunca cu cuișoare, astfel încât toată grăsimea marcată să fie acoperită. Gatiti sunca timp de 15 minute sau pana cand grasimea este colorata si lustruita de glazura zaharoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
10
Dacă șunca este complet rece înainte de geam, atunci gătiți timp de 40 de minute la 350 de grade F și creșteți căldura la 425 de grade F pentru încă 15 minute. Aceste temporizări se bazează pe faptul că șunca este rece la temperatura camerei, nu la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista