Ștrudele de ciuperci și tarhon cu sos madeira
Strudele de ciuperci și tarhon cu sos madeira durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, împachetați ciuperci cu nasturi, împachetați ciuperci plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira, Ciuperci sălbatice, brânză elvețiană și ștrudel cu brânză de capră cu sos de cidru Bourbon, și Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ceapa în 50g de unt într-o tigaie mare.
Adăugați ciupercile plate și castane feliate, apoi înmuiați timp de 5 minute. Se amestecă ciupercile shiitake și usturoiul, apoi se aprinde focul și se gătește destul de înverșunat pentru a alunga cât mai multă umiditate. Se amestecă madeira, tarhonul, pesmetul și roșiile, apoi se ia tigaia de pe foc.
Într-o tigaie separată, gătiți ciupercile nasture și nucile de pin în untul rămas până când nucile sunt aurii.
Se adaugă la amestecul de ciuperci și roșii, apoi se răcește.
Așezați o foaie de filo pe suprafața de lucru și periați cu ulei. Acoperiți cu o altă foaie, periați din nou, apoi continuați până când aveți un teanc de 4 foi de patiserie.
Întindeți jumătate din umplutură pe cea mai lungă lungime, lăsând mai multe cms la fiecare capăt. Îndoiți capetele de patiserie peste umplutură, rulați ca un trabuc, apoi ridicați cu grijă pe o foaie de copt.
Periați cu mai mult ulei, apoi rupeți ultima foaie filo în fâșii, strângeți-o și așezați jumătate deasupra pentru a decora. Repetați cu restul de patiserie și umplutură pentru a face un al doilea strudel, apoi răciți până când este gata de gătit. Se poate face cu 1 zi înainte.
Pentru a servi, coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 30 de minute sau până devine auriu și încălzit.
Se servește în felii, împrăștiate cu nuci de pin suplimentare și tarhon, cu sosul madeira.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Strudel funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "