Tacos De Pește Cu Salsa Proaspătă

Tacos De Pește Cu Salsa Proaspătă
Tacos de pește cu salsa proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, Tacos de pește cu salsa Habanero, și Tacos de pește cu salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Se amestecă tomatillo, roșii, ceapă, cilantro, suc de lămâie și jalapeno într-un bol și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TomatillosTomatillos
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți ulei vegetal de 1/2 inch într-o tigaie adâncă sau oală la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi aruncă cu făina într-un bol. Prăjiți peștele în 2 loturi, întorcându-se după cum este necesar, până se rumenesc și tocmai se fierbe, 3 până la 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Umpleți tortilele cu pește, salată și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Serviți tacosul cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
6
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista