Șerbet De Zmeură-Zară
Șerbet de zmeură-zară ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Acest desert are 172 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte de unt, lapte, Extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șerbet De Căpșuni Din Lapte Bătut, Șerbet De Unt Portocaliu, și Șerbet De Lapte De Afine.
Instrucțiuni
Așezați zmeura într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară zmeura printr-o sită într-un castron, rezervând zmeura pură. Aruncați solidele.
Combinați piureul de zmeură, zahărul și vanilia într-un castron mare. Se amestecă laptele.
Turnați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Salneval Albarino cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
De culoare paie deschisă, nasul acestui Albari Ucroko este seducător cu miere, pere și fructe tropicale și o ușoară componentă minerală. Este plin de spirit andzesty cu citrice și arome florale în gură, dar este rotund și moale, în același timp time.It se potrivește perfect cu fructe de mare proaspete și crustacee; este un acompaniament ideal pentru bucătăria asiatică sărată și picantă; și este, de asemenea, excelent ca vin de cocktail. Iubitorii de mâncare cu adevărat aventuroși își vor uimi și inspira prietenii servind-o cu asocierea puțin probabilă, dar fantastică a coastelor tradiționale la grătar cu un sos dulce, ușor picant, pe bază de roșii.