Șerbet De Prune
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Sorbetul de prune ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 656 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sirop de porumb, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, și Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune.
Instrucțiuni
Prune pur și simplu într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. 2 lire prune fără sâmburi ar trebui să producă 1 litru de pur aproxume.
Adăugați zahăr și sirop de porumb și amestecați timp de 30 de secunde.
Adăugați sare, amestecați pentru a încorpora și reglați după gust. Dacă prunele sunt foarte dulci, adăugați suc de lămâie după gust, începând cu 1/4 linguriță.
Se strecoară pur și se transferă la frigider; se răcește timp de 2 până la 3 ore până se răcește foarte mult. Sorbet de Churn în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați sorbetul în congelator pentru a se întări timp de 2 până la 3 ore înainte de servire.