Șerbet Balsamic De Căpșuni Prăjite
Șerbet de căpșuni prăjite Balsamic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 183 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 209 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de extract de vanillan, zară, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Șerbet Prăjit De Căpșuni-Zară, Shortcakes De Căpșuni Balsamice Prăjite, și Înghețată Balsamică Cu Căpșuni Prăjite.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o tigaie mare cu hârtie pergament. Într-un castron mare aruncați căpșunile cu zahăr.
Întindeți căpșunile cu zahăr pe tigaia pregătită și stropiți cu oțet balsamic.
Prăjiți fructele de pădure până când fructele de pădure se înmoaie și sucurile încep să baloneze, aproximativ 20-35 de minute.
Scoateți din cuptor se răcește complet pe tigaie.
Odată ce boabele sunt răcite, fructele de pădure pur și sucurile redate împreună cu zară, smântână, extract de vanilie și sare într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare.
Transferați amestecul într-un aparat electric de înghețată și amestecați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient etanș și congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore. A se păstra până la o săptămână.