Școala a ieșit cartofi franțuzești
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați cartofii tăiați de la școală. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de bord, pesmet, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Franțuzești, Cartofi franțuzești și șuncă, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de la cuptor la masă cu o parte din unt.
Topiți restul de unt într-o cratiță sau o tigaie mică și sotati ceapa până devine translucidă. Adăugați treptat făina pentru a face roux blond, apoi adăugați încet laptele și lăsați amestecul să se îngroașe. Se condimentează cu piper alb și doar o picătură de sare și se îndepărtează de la căldură. (Aveți grijă să evitați exagerarea sării, deoarece există sare în brânză.)
Strat 1/3 din cartofi în vasul de copt, urmat de 1/3 din sosul de lapte și 1/4 cană de Cheddar alb mărunțit. Repetați secvența de două ori pentru un total de 3 straturi. Puteți completa cu pesmetul înainte de coacere, dar omiteți dacă faceți vasul fără gluten.
Coaceți acoperit timp de aproximativ 45 de minute până la 1 oră, îndepărtând capacul în ultimele 10 minute. (Puteți accelera timpul de gătire prin pre-microunde timp de 10 până la 15 minute înainte de coacere sau chiar prin fierberea cartofilor.) Cartofii franțuzești se fac atunci când cartofii sunt fragede.
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Garnisiți cu scallions feliate și pesmet.
Toți copiii par să iubească acest fel de mâncare (și adulții). Păstrez acest fel de mâncare simplu din punct de vedere vizual folosind doar ingrediente de culoare deschisă, deoarece copiii par să-l prefere fără lucruri verzi (cum ar fi părțile verzi ale scallions) sau chestii negre (cum ar fi ardeiul măcinat). Cu toate acestea, puteți jazz până culoarea, dacă doriți. În episod, am completat acest lucru cu firimituri de pâine - pe care le puteți face - dar păstrez rețeta de bază fără gluten.