Șampanie Risotto

Șampanie Risotto
Șampanie Risotto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați șampanie, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Risotto, și Risotto De Șampanie Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când feliile de prosciutto sunt aproape complet crocante, aproximativ 6 până la 8 minute. Feliile se vor crispa și mai mult pe măsură ce se răcesc. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Reduceți căldura la foc mic. Albiți sparanghelul în bulionul de pui timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți sparanghelul cu o lingură pliată. Puneți sparanghelul deoparte și păstrați bulionul de pui la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Într-o altă cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Adăugați orezul Arborio și amestecați pentru a acoperi untul. Continuați să prăjiți orezul, amestecând constant, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
UntUnt
OrezOrez
10
Adăugați șampania și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
11
Adăugați 1/2 cană din bulionul care fierbe și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
12
Scoateți din căldură. Amestecați ușor sparanghelul, untul rămas, parmezanul, sarea și piperul. Puneți risotto-ul în feluri de mâncare și garnisiți prin ruperea prosciutto-ului crocant în bucăți mai mici peste partea superioară a risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
SparanghelSparanghel
ParmezanParmezan
UntUnt
PiperPiper
SareSare
13
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista