Șampanie de pui fiert cu salată de struguri

Șampanie de pui fiert cu salata de struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 509 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de frunze proaspete de pătrunjel, frunze proaspete de pătrunjel, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Șampanie de pui fiert cu salată de struguri, Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Unt Sos, și Sorbet proaspăt de struguri și șampanie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare dreaptă, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani și sotati până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați șampanie, pătrunjel și suc de lămâie în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic.
Glisați puiul în amestecul de șampanie și braconați 15 minute, întorcându-vă o dată. (Folosiți un termometru citit instantaneu pentru a vă asigura că temperatura internă este de 165 grade F.)
Scoateți puiul cu o lingură pliată pe o farfurie; deoparte.
Puneți 1/2 cană de lichid de braconaj într-o oală mică la foc mediu.
Adăugați smântână și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți.
Bateți în amestec de sos alb. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Pentru a servi carnea de pui, sosul de lingură deasupra și garnisiți cu pătrunjel și salată de struguri.
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu; se amestecă bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper, folosește ca garnitură pentru puiul fiert.