Șampanie Cheddar Răspândit

Șampanie Cheddar Răspândit
Champagne Cheddar Spread este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 9 porții. Această băutură are 253 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, brânză cheddar, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cheddar Ale Spread, și Dip Cheddar sau răspândirea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele în robotul de bucătărie; capac. Procesați până la neted. Lingura în castron de servire. Acoperă.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Refrigerați cel puțin 2 ore pentru a permite aromelor să se amestece.
3
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor.
4
Serviți cu legume tăiate asortate, biscuiți sau felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Revista