Șalotii prăjiți ai lui Charles Phan

Șalotii prăjiți ai lui Charles Phan
Șaloturile prăjite ale lui Charles Phan necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 103 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Salata verde de papaya a lui Charles Phan cu Berbec Rau, arahide și șalotă crocantă, Sosul de pește aromat al lui Charles Phan, și Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la mediu-mare până când se înregistrează 275 de grade pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se rumenesc deschis, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Creșteți căldura la mare și așezați o sită cu ochiuri fine peste un vas rezistent la căldură. Când uleiul se înregistrează la 350 de grade pe termometrul prăjit, adăugați șalotele odată prăjite și gătiți până când sunt crocante și bine rumenite, aproximativ 1-2 secunde, urmărind cu atenție, astfel încât șalotele să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați imediat uleiul și șalotele prin sită pentru a opri gătitul. apoi transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați uleiul pentru o altă utilizare. Șalotele se vor păstra, depozitate într-un recipient etanș, timp de 1 zi, dar sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista