Șalotii prăjiți ai lui Charles Phan
Șaloturile prăjite ale lui Charles Phan necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 103 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Salata verde de papaya a lui Charles Phan cu Berbec Rau, arahide și șalotă crocantă, Sosul de pește aromat al lui Charles Phan, și Tocană de vită cu Lemongrass a lui Charles Phan.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la mediu-mare până când se înregistrează 275 de grade pe un termometru prăjit.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se rumenesc deschis, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Creșteți căldura la mare și așezați o sită cu ochiuri fine peste un vas rezistent la căldură. Când uleiul se înregistrează la 350 de grade pe termometrul prăjit, adăugați șalotele odată prăjite și gătiți până când sunt crocante și bine rumenite, aproximativ 1-2 secunde, urmărind cu atenție, astfel încât șalotele să nu se ardă.
Turnați imediat uleiul și șalotele prin sită pentru a opri gătitul. apoi transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați uleiul pentru o altă utilizare. Șalotele se vor păstra, depozitate într-un recipient etanș, timp de 1 zi, dar sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute.