Șaisprezece Condimente De Pui Afumat
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șaisprezece pui afumat cu condimente ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 910 calorii, 66g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de chili ancho, pudră de ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Șaisprezece Fasole, Șaisprezece minute Burritos de vită și fasole, și Paprikan afumat și Popcorn cu condimente de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate condimentele într-un bol. Frecați întregul pui cu freca de condimente, inclusiv cavitatea, și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți grătarul.
Configurați un grătar de cărbune pentru grătar indirect. Aruncați așchii de lemn înmuiați pe cărbunii fierbinți.
Așezați capacul pe grătar și reglați orificiile de aerisire din partea superioară și inferioară pentru a obține temperatura dorită (în acest caz ar trebui să fie de aproximativ 350 de grade F).
Așezați puiul pe raftul grătarului opus cărbunilor și fumați până când puiul atinge o temperatură internă de 160 de grade F, folosind un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți din grătar, cortul liber cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură.