Şuncă la cuptor

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., șuncă ușor la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 494 de calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Mergeți la magazin și luați ananas, șuncă tăiată în spirală, bere cu ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 37 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 63% , acest fel de mâncare este solid. Încercați șuncă la cuptor cu glazură ușoară , șuncă la cuptor ușor cu conținut scăzut de carbohidrați cu glazură de afine și caise și șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Scoateți cât mai mult din șuncă de pe os.
Așezați o treime din șuncă în fundul unei caserole de 6 litri. Acoperiți cu câteva inele de ananas și 1/4 din zahăr brun. Repetă straturile, terminând cu inele de ananas deasupra, dar nu presară ultima 1/4 de zahăr brun.
Toarnă orice suc rămas în cutia de ananas peste șuncă. Apoi turnați suficientă bere de ghimbir pentru a umple vasul la jumătate.
Presărați zahărul brun rămas deasupra.
Se acopera cu folie de aluminiu si se coace 20 de minute in cuptorul preincalzit. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute.