Întuneric Adânc Mocha Torte
Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 547 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ROM, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Întuneric Mocha torte, Tort De Mocha Întunecat Adânc, și Goo Maro Închis, Alias Sos De Trufe Întunecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați ușor două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Faceți și răciți prăjituri conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Refrigerați straturile aproximativ 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul granulat, romul și granulele de cafea până când cafeaua este dizolvată.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele de umplere cu mixerul electric la viteză mică doar până la amestecare, adăugând suficient lapte pentru a răspândi consistența; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele ganache la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile sunt topite și amestecul este neted. Se da la frigider aproximativ 30 de minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal pentru a face 2 straturi. (Pentru a tăia, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung și subțire.)
Periați aproximativ 1 lingură de amestec de rom peste partea tăiată a fiecărui strat; lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia în tort. Umpleți fiecare strat cu aproximativ 2/3 cană de umplutură.
Răspândiți ganache peste partea și partea de sus a torte. A se păstra ușor acoperit la frigider.