Înghețată Vegană Cu Ciocolată Dublă-Migdale Sundae
Înghețată vegană cu ciocolată dublă-migdale Sundae este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 529 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de cocos," migdale " crude, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 320 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale, Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, și Înghețată De Lavandă Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți migdale, macinați-le într-o mașină de tocat condimente sau într-un mic robot de bucătărie până când se pudrează sau chiar încep să devină puțin untoase.
Așezați migdalele măcinate sau untul de migdale, siropul de arțar, uleiul de cocos, laptele de migdale, vanilia și vârfurile de sare în blender și fluierați până se omogenizează. Dacă folosiți nuci măcinate, se va îngroșa pe măsură ce stă. Pur și simplu amestecați mai mult lapte de migdale la consistența dorită odată gata de utilizare.Scoateți înghețata între opt feluri de mâncare (puteți face doar una sau mai multe porții și păstrați o parte din sos pentru mai târziu!), stropiți pe sos, acoperiți cu chipsuri de ciocolată, migdale și, dacă doriți, o stropire de sare de mare grosieră (nu mă satur de contrastul dulce și sărat!).Păstrați orice sos rămas la frigider până la câteva zile – poate fi și congelat. Rețineți că sosul se va configura. Reîncălziți-l înainte de a-l folosi din nou, bateți și, dacă este necesar, amestecați mai mult lapte de migdale până la consistența dorită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.