Înghețată Super Simplă De Ciocolată Cu Mentă
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 935 calorii. Este perfect pentru Vara. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți lapte condensat marca eagle, extract de mentă plus 1/2 linguriță suplimentară, dacă este necesar, ulei vegetal. dacă utilizați măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată De Ciocolată Cu Mentă Matcha, Busuioc Menta Ciocolata Chunk Inghetata, și Înghețată De Ciocolată Cu Mentă Matcha.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde folosind setarea de putere de 50% și amestecând la intervale de 30 de secunde. Se amestecă uleiul de măsline în ciocolata topită.
Se toarnă amestecul pe două farfurii căptușite cu hârtie pergament sau folie antiaderentă. Puneți farfurii de ciocolată topită la congelator pentru aproximativ 30 de minute sau până când solid.In un castron mare de amestecare, amestecați împreună laptele condensat, jumătate și jumătate, sare și arome.
Adăugați puțin albastru și galben pentru a face verde sau pur și simplu adăugați puțină culoare verde dacă aveți that.In un al doilea castron, bateți crema până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestecul de lapte condensat.Acum scoateți ciocolata din congelator, îndepărtați folia și tăiați ciocolata în bucăți. Se amestecă bucățile în înghețată. Împărțiți în mod egal între două recipiente mici de plastic sau turnați într-o tigaie și acoperiți cu folie. Congelați peste noapte. Face aproximativ 6 până la 8 porții. Este bogat, așa că s-ar putea să doriți să-l împărțiți printre pahare mici, drăguțe.