Înghețată Prăjită Cu Fulgi De Porumb De Nucă De Cocos
Această rețetă face 5 porții cu 3934 calorii, 10g de proteine, și 413g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fulgi de porumb, înghețată, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Pui De Fulgi De Porumb Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți înghețata în 5 bile și așezați-o pe o tigaie răcită. Congelați până se solidifică, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, reformați înghețata în bile și înghețați din nou până se solidifică.
Într-un castron mediu, amestecați fulgii de porumb, nuca de cocos și sarea. Într-un alt bol, bateți ouăle cu 1 lingură de lapte de cocos.
Lucrând câte o minge pe rând, împachetați ferm amestecul de fulgi de porumb în jurul mingii de înghețată. Se înmoaie în amestecul de ouă și apoi se rulează din nou în amestecul de fulgi de porumb. Se îngheață până se solidifică complet, cel puțin 3 ore.
Chiar înainte de servire, încălziți ciocolata cu restul de 1/2 cană de lapte de cocos în cratiță sau în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent, până când sosul este topit și neted.
În cratiță mare grele sau cuptor olandez, ulei de căldură la 365 F. cu atenție picătură bile în ulei și se prăjește doar până la aur și clare, aproximativ 30 de secunde, de cotitură bile pentru a prăji uniform.
Scoateți din ulei și puneți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți imediat cu sos și garnituri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.