Înghețată Petit Fours

Înghețată Petit Fours
Ice Cream Petit Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 5.32 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2416 calorii, 39G de proteine, și 135g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Petit Fours, Petit Fours, și Brownie Petit Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și așezați hârtie pergament pe fundul unei tigaie de copt cu dimensiunea jeleului (17 1/2 pe 11 1/2 pe 1 inch adâncime). Cu un bătător electric, bateți împreună gălbenușurile de ou, doar 1/4 cană de zahăr (rezervând restul) și vanilia până când amestecul devine galben pal și se îngroașă. Cerneti faina de tort peste amestecul de galbenus de ou si dati deoparte scurt. Spălați și uscați bătătoarele. Într-un bol metalic separat, bateți albușurile de ou, bătând treptat în echilibrul zahărului până se formează vârfuri rigide. La gălbenușul de ou / bolul de făină, pliați o treime din albusurile bătute până când abia se combină. Repetați încă de două ori cu fiecare dintre cele două treimi rămase din albusurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Răspândiți în tava de copt și coaceți în cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când suprafața este maro aurie și izvorăște înapoi când este atinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce tortul se răcește, ar fi o idee bună să faceți loc în congelator pentru tortul cu foi.
5
Când tortul este complet rece, îndepărtați suprafața rumenită a tortului. (Puteți face acest lucru pur și simplu slăbindu-l și rostogolindu-l.)
6
Apoi pregătiți înghețata tăind fiecare 1/2 galon transversal în 7 cărămizi de dimensiuni uniforme, în total 14 cărămizi. Cutia dreptunghiulară tipică de înghețată măsoară 63/4 inci lungime cu 5 inci lățime cu 3 inci înălțime. Veți aranja aceste cărămizi 4 peste și 3 pe lungime deasupra tortului de foi, tăind cărămizile rămase la dimensiune pentru a se potrivi în orice zonă a tortului care nu este acoperită de înghețată. Va trebui să lucrați rapid pentru a împiedica topirea înghețatei. (Dacă înghețata este lăsată să se topească, textura sa nu va fi optimă atunci când tortul este înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
7
Tăiați tortul acoperit cu înghețată în dreptunghiuri care sunt de aproximativ 3 centimetri pătrați (un număr de 4 pe lățimea tortului și 6 pe lungimea tortului). Acest lucru va produce 24 de dreptunghiuri pentru 12 porții de câte 2 Petit fours fiecare. Pe măsură ce tăiați, va trebui să îndepărtați 1 rând și 1 lungime a pătratelor tortului pe un alt platou. Apoi folosiți cuțitul pentru a separa ușor toată înghețata acoperită de pătrate, permițând suficient spațiu între ele, astfel încât să puteți acoperi bine fiecare bucată cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Puneți toată tortul acoperit cu înghețată în spațiul pe care l-ați rezervat în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
9
Lăsați să înghețe aproximativ o oră.
10
Ciocolata pentru a acoperi tortul și înghețata va fi temperată, termen folosit pentru a descrie topirea și răcirea succesivă a ciocolatei într-un anumit interval de temperatură. Acest proces permite moleculelor ciocolatei să se alinieze astfel încât să păstreze un aspect mătăsos fără un finisaj calcaros. Pentru a tempera ciocolata, așezați jumătate din bucățile de ciocolată semidulce în fiecare dintre cele 2 boluri din oțel inoxidabil care se vor potrivi peste o cratiță cu cazan dublu. Aduceți un centimetru de apă la fiert în cratiță și potriviți 1 boluri de bucăți de ciocolată peste ea și încălziți până se topește (nu mai mult de 120 de grade F pe termometrul cu bomboane). Apoi turnați această ciocolată doar topită în celălalt bol cu ciocolata ne-topită, topiți și amestecați pentru a combina până când ciocolata ajunge între 86 și 90 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Scoateți tava de tort acoperit cu înghețată din congelator și lucrați rapid pentru a lingura ciocolata peste înghețată și tort înainte ca ciocolata să se întărească. Înveliți complet fiecare bucată cu ciocolată și reveniți la congelator. Reveniți la congelator și scoateți din tavă cu o spatulă subțire pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista