Înghețată Halva
Reteta Halvah inghetata este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 2 porții cu 803 calorii, 18g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată Halvah Vanillan, Cremă de halva de grâu, și Înghețată Halvah Cu Caise Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până când sunt deschise la culoare și ușor îngroșate.
Adăugați jumătate și jumătate, amestecând constant și transferați amestecul într-o oală cu fund greu. Se amestecă halva și se gătește la o flacără scăzută amestecând frecvent, până când baza acoperă partea din spate a unei linguri, dar o glisare cu degetul lasă o linie curată. Răciți baza de înghețată la frigider peste noapte.
Urmând instrucțiunile producătorului, putinei bază de înghețată în mașină de înghețată. Când ați terminat, goliți într-un bol de amestecare, apoi amestecați rapid fisticul, migdalele și caju.
Puneți întregul castron în congelator și, când este suficient de înghețat pentru dvs., săpați!