Înghețată De Porumb Caramel
Înghețată de porumb Caramel necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 7. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bomboane de caramel, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată De Porumb Caramel, Înghețată De Porumb Caramel, și Înghețată de porumb dulce și Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați porumbul și jumătate și jumătate într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 1 minut).
Se toarnă amestecul de porumb purificat într-o sită peste un castron mare, rezervând lichid; aruncați solidele.
Adăugați 2 căni de lapte, zahăr, sare și gălbenușuri de ou; se amestecă cu un bici.
Se toarnă amestecul într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (nu fierbeti), amestecand continuu (aproximativ 20 de minute).
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 30 de minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Combinați 3 linguri de lapte și caramele într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic; gatiti 10 minute sau pana cand caramelele se topesc, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se bate până se omogenizează. Se răcește ușor.
Turnați amestecul de porumb în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Se amestecă amestecul de caramel. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore.