Înghețată de Mocha cu sos de cafea-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețatele Mochan cu sos de cafea-Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de cafea-caramel, înghețată de ciocolată, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de cafea irlandeză cu sos de whisky Caramel, Sundaes de cafea cu Caramel de unt de arahide sărat, și Înghețată De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați 1 lingură din fiecare înghețată în fiecare dintre cele 6 pahare cu tulpină.
Presară zmeură peste înghețată.
Se toarnă aproximativ 3 linguri de sos cald de cafea-Caramel peste înghețată în fiecare pahar. Se acoperă cu frișcă.
Se presară cu boabe de cafea măcinate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.