Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat
Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 882 calorii, 11g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, lapte, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rozmarin Și Cimbru Nuci Pecan Confiate, Rozmarin Și Cimbru Nuci Confiate, și Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță medie.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați abrupt 2 ore.
Bateti ouale si zaharul intr-un bol mediu.
Adăugați miere la amestecul de cremă. Se fierbe la foc mediu, amestecând până se dizolvă mierea. Treceți treptat amestecul de cremă în amestecul de ouă. Întoarceți crema în aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura și termometrul citește 170 F până la 175 F, aproximativ 4 minute (nu fierbeți). Se strecoară într-un castron curat; se amestecă în vanilie. Capac; se răcește până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați în castron, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 3 zile.
Bateți albușul de ou într-un castron mediu până se spumează.
Așezați zahărul într-un castron puțin adânc. Înmuiați crenguțele de cimbru, câte 1, în albuș de ou pentru a acoperi, apoi scuturați excesul.
Se adaugă în zahăr și se întoarce la strat.
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră și până la 8 ore înainte de utilizare.
Scoateți înghețata în boluri sau cupe.
Se ornează cu cimbru confiat.