Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat

Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat
Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 882 calorii, 11g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, lapte, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rozmarin Și Cimbru Nuci Pecan Confiate, Rozmarin Și Cimbru Nuci Confiate, și Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente pentru a fierbe în cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați abrupt 2 ore.
3
Bateti ouale si zaharul intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați miere la amestecul de cremă. Se fierbe la foc mediu, amestecând până se dizolvă mierea. Treceți treptat amestecul de cremă în amestecul de ouă. Întoarceți crema în aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura și termometrul citește 170 F până la 175 F, aproximativ 4 minute (nu fierbeți). Se strecoară într-un castron curat; se amestecă în vanilie. Capac; se răcește până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
CremăCremă
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
5
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Transferați în castron, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru cimbru confiat
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
8
Bateți albușul de ou într-un castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Așezați zahărul într-un castron puțin adânc. Înmuiați crenguțele de cimbru, câte 1, în albuș de ou pentru a acoperi, apoi scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se adaugă în zahăr și se întoarce la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră și până la 8 ore înainte de utilizare.
13
Scoateți înghețata în boluri sau cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se ornează cu cimbru confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista