Înghețată de fasole de cireșe-vanilie cu sos de cireșe

Cherry - vanilie Bean inghetata cu sos de cireșe ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cireșe, coniac cu aromă de cireșe, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Înghețată de fasole de cireșe-vanilie cu sos de cireșe, Înghețată De Fasole De Vanilie Bourbon De Cireșe #IceCreamforOXO, și Înghețată Vanillan Cu Sos De Rubarbă De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cireșele și zahărul într-o cratiță mare și grea; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 2 ore. Se aduce la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când lichidul se îngroașă ușor, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în coniac.
Transferați 1 cană amestec de cireșe într-un castron mic; rezervați pentru utilizare în înghețată.
Se amestecă conservele în amestecul de cireșe rămas în cratiță; rezervă pentru sos. Răciți ambele amestecuri de cireșe separat cel puțin 2 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Se toarnă jumătate și jumătate în cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; abrupt 30 de minute.
Bateți zahărul și gălbenușurile într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Aduceți jumătate și jumătate la foc mic. Treceți treptat jumătate și jumătate fierbinte în amestecul de gălbenușuri. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 4 minute (nu fierbeți).
Se amestecă în frișcă și vanilie. Se dă la frigider până la rece, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Folosind aparatul de înghețată, procesați crema până aproape fermă, urmând instrucțiunile producătorului; adăugați 1 cană rezervată amestec de cireșe. Procesați până când înghețata se întărește, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați în recipient; acoperiți și congelați. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Scoateți înghețata în boluri. Se acoperă cu sos rezervat și se servește.