Înghețată De Căpșuni-Rubarbă

Înghețata de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, căpșuni, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Încălziți amestecul de lapte la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Combinați 1/2 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un bol mare, amestecând cu un bici până la galben pal. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant cu un bici.
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în tigaie cu amestecul de lapte rămas; gătiți la foc mediu-mic până când un termometru înregistrează 160 (aproximativ 2 minute), amestecând constant.
Așezați tigaia într-un bol mare umplut cu gheață timp de 20 de minute sau până când crema se răcește complet, amestecând ocazional.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, rubarbă și vin într-o cratiță la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când rubarba este fragedă și lichidul este siropos.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute.
Combinați amestecul de rubarbă și căpșunile într-un blender; procesați până la neted. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, apăsând cu o lingură de lemn; aruncați solidele. Se amestecă amestecul de rubarbă în amestecul de cremă.
Se toarnă cremă în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Scurgeți apa cu gheață din găleata congelatorului; împachetați cu sare și gheață. Acoperiți cu prosoape de bucătărie și lăsați să stea 1 oră sau până când este ferm.