Înghețată De Căpșuni-Rubarbă

Înghețată De Căpșuni-Rubarbă
Înghețata de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, căpșuni, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți amestecul de lapte la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Combinați 1/2 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un bol mare, amestecând cu un bici până la galben pal. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în tigaie cu amestecul de lapte rămas; gătiți la foc mediu-mic până când un termometru înregistrează 160 (aproximativ 2 minute), amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați tigaia într-un bol mare umplut cu gheață timp de 20 de minute sau până când crema se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, rubarbă și vin într-o cratiță la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când rubarba este fragedă și lichidul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scoateți din căldură; lăsați să stea 10 minute.
8
Combinați amestecul de rubarbă și căpșunile într-un blender; procesați până la neted. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, apăsând cu o lingură de lemn; aruncați solidele. Se amestecă amestecul de rubarbă în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă cremă în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut StropitorVermut Stropitor
10
Scurgeți apa cu gheață din găleata congelatorului; împachetați cu sare și gheață. Acoperiți cu prosoape de bucătărie și lăsați să stea 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista