Înghețată De Ceai Thailandez

Înghețată De Ceai Thailandez
Rețeta înghețată Thai Tean ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 3. Acest desert are 628 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, frunze de ceai Thailandez, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți jumătate și jumătate la foc mic. Se amestecă ceaiul Thailandez, se oprește focul și se fierbe timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până când gălbenușurile devin palide și se îngroașă. Se toarnă încet aproximativ o cană de amestec de lactate în gălbenușuri, șoptind constant, apoi se transferă gălbenușurile în cratiță, șoptind bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
PolonicPolonic
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Porniți focul la mediu scăzut și bateți frecvent până se formează o cremă subțire, siropoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se adaugă sare după gust. Custard ar trebui să acopere ușor spatele unei linguri și un deget glisat ar trebui să lase o linie curată. Nu gătiți cremă până nu este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină și se răcește peste noapte înainte de a se agita conform instrucțiunilor producătorului. Răciți înghețata la congelator cel puțin trei ore înainte de servire, cu un strop de lapte condensat deasupra. Înghețata se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista