Înghețată de cafea și înghețată mexicană de ciocolată cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr
Rețeta înghețată de cafea și înghețată de ciocolată mexicană cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 724 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină cu diametru, zahăr, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr cu Salsa de ananas, Sundaes de arțar-Pecan cu chipsuri de scorțișoară, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna, 1/4 cană de apă fierbinte și pudra de espresso într-o cratiță mică grea pentru a amesteca. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează. Se amestecă scorțișoară. (Sosul se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți sosul la foc mic doar până când se toarnă înainte de utilizare.)
Se amestecă untul, zahărul și scorțișoara într-un castron mic pentru a se amesteca.
Întindeți amestecul de unt uniform peste tortilla.
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene.
Așezați pene pe 2 foi de copt, cu unt în sus, distanțându-le. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți tortilele descoperite până când sunt crocante, umflate și aurii, aproximativ 8 minute.
Așezați o lingură mare de înghețată în fiecare dintre cele 8 pahare de desert.
Stropiți peste sos cald de ciocolată. Stați 4 chipsuri de tortilla în fiecare pahar.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți, și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.