Înghețată Cu Stafide De Rom
Rum Raisin înghețată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 1160 calorii, 13g de proteine, și 71G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 72 ore. Dacă aveți lapte, gălbenușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un recipient cu un capac etanș și adăugați ROM. Acoperiți și agitați pentru a acoperi uniform stafidele în ROM, lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin peste noapte și până la 2 zile.
Scurgeți excesul de rom din stafide, rezervând 2 linguri. Pune deoparte.
Combinați laptele, smântâna, zaharurile, scorțișoara și sarea într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu, amestecând ocazional, până când amestecul se aburește și zaharurile sunt dizolvate. Între timp, bateți gălbenușurile de ou într-un bol mediu de amestecare. Treceți treptat lichidul fierbinte în gălbenușuri, apoi răzuiți înapoi în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând constant, până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Se strecoară și se răcește bine.
Adăugați vanilie și rom rezervat la bază și procesați în mașina de înghețată conform instrucțiunilor producătorului, adăugând stafide când sunt aproape complet agitate.
Scoateți în recipientul sigur pentru congelator și sigilați bine. Congelați cu cel puțin 24 de ore înainte de servire.